Ploja i TV.

Jag fick precis en fråga från en anonym tjej. Hon undrade om jag hade medverkat i TV någonting. Lite roligt med frågor, tycker jag. Jag har inte varit med i ngt stort, bara små saker liksom. Bl.a. var jag statist i 'Upp till kamp' som gick på TV i sommras. Jag har varit i tidningen några gånger när jag var yngre, bl.a. i Pets och Julia som jag läste då och så blev jag intervjuad av GT, tror jag, i förskolan. De frågade vad jag önskade mig mest av allt och konstigt nog sa jag 'ett husdjur' (Jag hade redan ett.) I höstas var också vår klass med i publiken på Postkodsmiljonärens 50/50. Hrm, jag syntes nog lite 'för' mycket, kanske. Jag var också filmad på TV4 nyheterna när jag skakade hand med drottningen i 3an *smirks*. Också syntes jag i publiken när jag var på Melodifestivalen i Göteborg 2003! That's that. Vad har ni varit med i?


Bild by Becks.

Mm...marabou..

Good morning! Kände precis att jag var JÄTTE sugen på choklad. Fast, man kanske borde äta frukost först? Är ni också sugna på choklad så är det här eran turdag, för jag lottar ut 2 chokladkakor! Allt ni behöver göra är att i en kommentar skriva vilken smak ni vill ha av marabou's 200 grams choklader (neutral, nötter, dajm, etc.). Skriv er e-mailadress så att jag kan kontakta er och också en förklaring på 1-10 ord som förklarar ungefär hur sugna ni är på choklad just nu! Jag drar en vinnare på söndag kväll. Lycka till!


Kalla fakta.

Jag vet att de flesta av er inte gillar att läsa om en massa politiska åsikter från min sida men jag tänkte i alla fall uppmana er om Kalla fakta på söndag 19.39. Då snackar de om dun-industrin som pågår i asien och sydamerika. Detta är närmast djurplågeri. Eller närmast - det ÄR djurplågeri. Gåsarna plockas skrikande av både barn och vuxna och dunet (fjädrarna, alltså) shippas i stora laster till runt om i hela världen. Vi borde tänka mer på vad vi köper. Jag har själv duntäcke och det finns ju inget underbarare men jag betalar hellre en tusenlapp extra för täcket och vet att gässen har blivit rättvist behandlade. Vad tycker ni?


Home-made?

Man läser ju mycket i tidningar om olika hemmagjorda ansiktsmasker och hårinpackningar. Tänkte bara upplysa om vilka som fakiskt funkar, vilka som är värdelösa och vilka som försämrar.

¤ Mosad banan som ansiktsmask: Tre minuter på - Bra för torr hud.
¤ Mosade jordgubbar och lime som hårinpackning: 10 minuter i håret - Funkar inte (håret blir klibbigt).
¤ Nypressad limejuice i håret: Sköljs ut direkt - Bra för fett hår!
¤ Mosad avokado som ansiktsmask: Tre minuter på - Bra för torr hud. (Jordgubbsmasken är bättre men lyxigare).
¤ Olivolja i håret: 10 minuter i, håret ska spevaps in i en varm handduk - Funkar inte! (Håret blir fett.)
¤ Vispat ägg som hårinpackning: Ca. 5 minuter i - Ganska värdelöst.

Glöm inte att skydda möbler från fettiga blandningar och använda gurka för ögonen så att ansiktsmasken inte kommer in eller svider.



Abir


GinaTricot.

Gina Tricot's affärer är alltid fullproppade med folk. Grejen är att tjejer med alla olika stilar kan köpa kläder där. De har 'emo'-kläder, fjortis-kläder, kläder med stil - you name it. Här hittade jag fyra basplagg som jag bara måste ha! Alla finns på GinaTricot's hemsida.



Gomorron!

Usch, vaknade med äckligaste huvudvärken. Tog en tablett och la' mig igen. Och nu kan jag inte somna om igen. Jag sitter framför TVn och Australias Next Top Model - usch va' den suger! 'Karin-mail' eller vad hon nu heter och världens oseriösaste utmaningar. *Suck*. På mitt älskade Disney Channel visas 'Händige manny' och 'Brandy och herr Morris'. Det finns ju Playhouse Disney, där kan de visa sånt! Dagens I-landsproblem. Idag ska jag i alla fall bjuda på mycket när jag är hemma! Vi får väl se vad vi hittar. Lite egna bilder, skandaler, vårmode och videos kanske?

Virtual Barbershop.

Check this out! Använd hörlurar och skruva uppp volymen. Stäng ögonen också. Enjoy!



Fotografering vid näckrosdammen.

Gukväll. Idag var det rätt soft idag också. Fixade lite på låten vi gör på musiken, Marlene, Abir, Isabelle och jag. Efter musiken åkte jag hem eftersom geni som jag är, glömde jag kameran hemma. Sen' åkte jag tillbaks till skolan och träffade Abir igen också drog vi helt impulsivt upp till Näckrosdammen och tog lite bilder! Dammen var helt täckt av is och en massa skräp så vackert var det ju inte precis. Vi drog oss mot avenyn och sen till Mac där vi åt El Wrappos! Jätte goda, förresten. Nu sitter jag här och laddar upp ungefär 400 bilder från kameran. Min dator iz occupadoe! Här har ni tre vackra människor på Donken:






Top model ikväll också! Som ni vet gillar jag Sheena (kinesen/japanen?) och Analeigh. *Håller tummarna*!

Indranet.

Så! Nu har jag valt gymnasium. Det blev lite flumval efter Ingrid Segersteds (ISG, Hvitfeldska, IHGR, LM Engström.) Men förhoppningsvis kommer jag in my ISG! *Håller tummarna*.

New Moon

Goddagens! Kom precis hem från en snabb tripp till stan med Shabbie. Eftersom vår lärare har streckt ryggen fick vi ledigt på gympan! Slutade vid tolv, alltså. Vi åt faktiskt kebab idag men jag var duktig och köpte inte ngt :D. Såg ni att New Moon har premiär 20/11!? YAAAAAY! Vi var ju på den första premiären och jag fattar inte att killarna inte ÄLSKAR FILMEN! Får rysningar..

Nu ska jag kolla klart Systrar i jeans 2 och kanske kolla på Ten inch hero (Asrolig film med folk från One Tree Hill. ÅH! ONE TREE HILL! Det ska jag också se :D)


Morgonrock.

Eftersom vi inte har så bra ljud här hemma så får en bild från Hemtex hemsida duga. Här har ni den underbara fleece-morgonrocken. Var tvungen att ha en till så att mamma får ha sin ifred.  199:- på rean.

Klicka för att stänga


Måndag.

God kväll! Här sitter jag framför 2 ½ men. Samma gamla avsnitt.. Idag har det inte hänt så mycket. Bakade kanelbullar på hemkunskapen och började tälja en fågel (!) på träslöjden. Efter skolan åkte jag och Shabbie till Ingrid Segerstedts föra tt hon skulle få se skolan. Nån annan som ska söka dit? Det är i alla fall en jätte bra skola. Efteråt drog vi till Stadsbiblioteket och sen Burger King, of course. Mamma hämtade mig på Backaplan också fick jag en ny morgonrock! Lägger in en bild senare. Eftersom vi åt tacos igår blir det NACHOCHIPS till middag! Alltså; taco-röra på nachochips med ost på. *Nom-nom-nom*.


Dinner and a movie.

Just nu är jag otroligt flummig. Vilket jag brukar vara när jag chattar med Becka. Men, jag ska försöka hålla det här någorlunda seriöst! Igår var jag på bio - Benjamin Battenz. Helt klart sevärd, men itne en film man ser igen på ett tag, kanske. Kommer ihåg efter Sweeney Todd, det var grejor det, yuz-yuz. Efter det så gick vi till Mac, snuskigt nog. Jag åt en fiskburgare - EN FISKBURGARE! Den såg ut som skit, men smakade gott :3. Sen bidde're pyjamas party med min älskare Ben, och hans bror Jerry hemma hos Marlene och TWATLAIGHT! Twilight, alltså. Jag sa ju att jag var flummig. So anyway! Jag råkade somna under Panic Room och vi vaknade vid halv tio. Mamma hämtade mig och vi åkte till Ingrid Segersteds gymnasiet. Det var riktigt bra, blir mitt förstahands-val. Så, nu har jag bakat cupcakes, ätit tacos och satt mig framför TVn. Nu ska jag fortsätta designa Abirs nya blogg på blogg.se och se om hon vill ha den över huvud taget *smajl*. Zee yah!


Så!

Sådär, ja. Block blir lite snyggare, om ni frågar mig.

Eviga ursäkter och uppspärrade ögon.

Ojsan. Just nu märkte jag reklam remsorna jag la in igår. Det var ju inte precis meningen att 'sexleksaker' skulle dyka upp, men-men...inte vet jag vad ni gillar! :D. Skulle vilja be om ursäkt för att jag inte varit inne på sistone, det har varit mycket. I helgen ska det nog bli lite mer. Ge gärna förslag på vad ni vill se! Det blir mer senare när det händer mer i livet. Här har vi i alla fall en lista på saker att se fram emot under närmaste tiden:

¤ Sportlov, såklart.
¤ Sunne med skolan!
¤ Nationella prov (Jag vet är jag är konstig, men jag ser faktiskt fram emot proven..)
¤ New York!
¤ Slippa gamla skolan, AKA: GYMNASIET!


Ha're så bra!


ZZ top

Åh! Som ni kanske hört kommer ZZ top till Sverige i sommar. Först ska de till Karlstad och spela och sen Sweden Rock Festival. Men jag kan ju fortsätta drömma eftersom det är 18års gräns och festivalen är i Blekinge....



Fun fact: Mannen utan skägg heter 'Beard'(=skägg) i efternamn.

Skola imorrn och TRÄSLÖJD som jag längtat så mycket efter. Senare kommer
Trollkarlens hemligheter på femman igen. Kanske kollar. Hittade ett par fina och
diskreta jeans-leggings på GinaTricot (de mörka) Kanske drar och köper imorrn.
Sov så gott! Lägger kanske in någon video eller bild lite senare.

Woopsie!

Oj, va klockan blev mycket helt plötsligt´! Go'natt.


Ms. Baltimore Crabs.

Idag är det segt. Framför datorn hela dan. Har nyss sett klart Hairspray på Youtube. En otroligt välgjord film. Otroligt bra skådespelare, bl.a. Michelle Pfeiffer, John Travolta, Brittany Snow, Amanda Bynes och framför allt..ZAC EFRON! (Som btw, är otroligt snygg i den här filmen).

De har verkligen lyckats med alla låtar men här får ni ett av mina favorit-klipp i filmen.


Ha en jättebra kväll!

Jag gillar att åka bil...





...Korna är skyldiga till växthuseffekten.

Gonna have myself a good time.

Godkväll! Igår fick jag ett önskemål om att sätta ut en bild på mig själv på min header. Självklart ska ni få se hur jag ser ut men om bilden hamnar på headern vet jag ju inte. Håller på att göra om den nu, faktiskt. Prövar lite olika saker (svart-vit + lila blir det nog iaf).
'Til then; här är en bild på ingen annan än moi.



                                                                                                                           
Jag i höstas.

Ni får också njuta av ännu en underbar låt: Queen - Good time.


Queen - Ett steg närmare min revolution.

Idag bjuder jag på en av de bästa, ja kanske den bästa låten genom tiderna. Den är helt enkelt genial. Lyssna gärna på hela låten - det är den värd. Jag tänkte att jag skulle jobba på den här musikaliska delen av min revolution mot världens presidentpost. Så bered er på bra musik.

Bohemian Rhapsody.


Rökare

Idag är jag irriterad på rökare. De är så själviska! Flera hundra dör varje år av passiv rökning (dvs att det andas in rök av andras cigaretter.) Idag stod jag på hållplatsen mitt i stan och bredbid mig på varje sida stod två rökare och 'omedvetet' blåste rök i mitt ansikte. Det känns så ohövdigt. Varje gång jag går förbi någon på stan som röker hostar jag HÖGT. Lite skuldkänslor kanske? Jag tycker i alla fall att det är jätte äckligt. Det finns inga ursäkter heller. En cigarett-fimp innehåller lika många tungmetaller som ett batteri och att man 'bara står på balkongen och röker utomhus' är absolut ingen ursäkt heller! Jag är verkligen anti-rökning. Jag höll på att bli galen i Danmark, de röker otroligt mycket där nere. Mitt mål är att ta bort tobak från planeten. Jag strävara långt helt enkelt. Och ni rökare vet vad jag tycker om er! Usch-fy på er.


Nu kollar jag på Top Model 11 såklart. Jag gillar Sheena, får en bra vibb från henne liksom. Vem är eran favorit?


Guldbaggegalan!

Åh va' glad jag var! När först Johan Glans och Björn hade gjort den 'första versionen' av Patrik 1.5 och på det ett ABBA medley! Helt briljant. Någon som kollade? Det kommer säkert på Youtube, lägger upp ett klipp så fort jag ser det. Nu blir det skola imorgon så jag måste fixa lite gympakläder och liknande. Ni får sova så gott i alla fall :).


        Min blivande man, såklart.

Hemma.

Nu är jag hemma! Det blev en tröja, en 'tråkig' topp, en stor hårspray och baguette på Paprika! Ikväll är Gulbagge-galan med Johan Glans och det viskas om att BJÖRN GUSTAFSSON(<3<3<3<3) dyker upp som underhållning. Han kanske t.o.m får pris för sitt framträdande i Les grande personnes! Jag får väl sitta här och hoppas, antar jag. Ha en trevlig kväll. Galan börjar vid åtta på ettan.



Tröja i extra stor storlek (L) - Gina Tricot.
Svart topp - Monki.

Oprah Winfrey Show

Gud va skönt det var att sova ut. Klockan är nu elva och jag sitter och kollar på Oprah. På sistone har jag känt mig väldigt engagerad i saker som jag tycker är fel och idag är det män/föräldrar som våldtar och utnyttjar barn. Det sjukaste är att det ibland är deras egna barn och deras huvuden är så mentalt sjuka att dem inte har sinne nog att fatta att det här är fel! Det är så otroligt när jag tänker på det. Nu intervjuar Oprah ett par tjejer som om jag uppfattar det rätt brukade sova över hos sin granne(?) och han utnyttjade dem under natten. En tjej berättar om att hon en gång inte ville dricka det vatten (med något slags piller i) som mannen gav henne utan hon mådde illa och ville gå hem. Mannen ville inte att hon skulle gå hem och hon förstod fortfarande inte att det var något fel!
De här männen är ett seriöst problem. 'Prop 8' är ingenting jämte det här! Det är detta som skulle göra mig till en bra president över världen med handen på hjärtat! Something to think about?


Nu ska jag välja något att ta på mig och åka in till stan och träffa Abir. Ha en bra dag! Jag drar vinnare till tävlingen ikväll.


FredFlare

Trollkarlens hemligheter var faktiskt väldigt intressant. De visade 'rep-tricket' och det där dem delar en människa i tu. Jag kollade också filmen på 3:an med Robin Williams och Jojo. Det var en sån film man skrattade högt åt! Sen så kollade igenom hemsidan FlareFlare's REA och hittade MASSA roliga grejer. Här är mina favoriter:



          



Själv funderar jag på tröjan. Vilken är eran favorit?


Vänner goes Rolling stone!

Kolla vilken underbar bild jag fick av Abir! Som ni gamla läsare kanske vet älskar jag ju VÄNNER och säger mig kunna precis ALLT om serien och karaktärerna! Jag älskar också Rolling Stone så detta blev ju en underbar matchning. Tack sötan!



Nu ska jag fortsätta mitt surfande och förbereda mig för 'Trollkarlernas hemligheter' som går på 5an vid nio. Studiedag imorgon *segerdans* så då blir det stan med Abir! Ha en fortsatt trevlig kväll.

Tävling!

Nu startar jag min första blogg-tävling! Jag lottar helt enkelt ut två Fransk manikyr-kit. En rosa, och en neutral. Dem skickas hem i ett vanligt kuvert så det blir ingen direkt frakt. Vill du vara med och tävla om kit-en så skriver du bara din e-mail address (inte i e-post-fältet utan i själva innehållstexten) och namn + vilket av kit-en du vill ha så är du med i utlottningen!
Jag drar två vinnare på måfå imorgon. Lycka till!


Tävlingen är avslutad. Grattis Beccan och Jess!

Upprörande!

God morgon! Som rubriken avslöjar har jag något viktigt att ta upp. Här är en text jag skrev igår och skickade in till Ellen DeGeneres shows gästbok. Nu har jag översatt texten:
"Det är sånna här tillfällen som får en att vilja krypa in i alla dumma människors små hjärnor och banka vett i dem! Jag surfade nyss runt på Youtube och kom över en intervju med Ellen DeGeneres och McCain. McCain, som ni intresserade säkert vet, är emot 'proposition 8', AKA; homosexuella äktenskap. Efter den intervjun letade jag efter andra små ad's som är 'Yes on eight', alltså EMOT homosexuella äktenskap. Detta är otroligt upprörande. Att folk kan vara så dumma! Jag fattar det bara inte! Dessutom använder de BARN i reklamerna. Då har dem alltså tryckt in det i barnens (-5 år) huvuden att det är DÅLIGT att vara homosexuell. Tänk då om barnen senare växer upp till att bli homosexuell. Då tycker dem att det är jätte fel - det har t.o.m hänt att barn i sånna situationer har tagit livet av sig.

Läsar man alla kommentarer från dumma homofober som tycker att man ska 'bevara' det gamla, alltså bara hetrosexuella äktenskap så vill man nästan börja gråta. Jag fattar inte att folk slösar så mycket tid på detta lilla 'problem'! Det är inget preblem! Folk kan väl skita i andras privat-liv!"

Tumme upp-video:


En av mina förebilder Ellen DeGeneres om 'prop 8':
 

Vad tycker ni?

My dressing-doll.

I sommras fick jag hem en sån här byst. Här är bilder på den!


                                                                       


Klänning - H&M
Halsband - Butik

Let's chew bacon!

Tuggumin som smakar bacon. 'Nough said?



Dem finns att köpa för 55kr hos Archie McPhee på mcphee.com!



Lägger in en tävling imorron! Sov så gott!

Lördagsmys.

Eftersom jag har sovit alldeles för lite de senaste dagarna p.g.a. skolstart så tänkte jag sova ut nu i helgen. Vaknade vid tolv idag och nu har jag bakat muffins! Otroligt spännande dag..
Här kommer lite bilder från min dag hittils:



Halv-klara muffins.



Julpyntet ska ner i helgen också.



Choklad-fyllda. *Nom-nom-nom*.

HA EN ROLIG LÖRDAGSKVÄLL!

H&M - Skor!

Har ni sett sko-kollektionen hos H&M i år!? Jag hittade tre par direkt som jag ska ha. Och det bsta är att dem är så BILLIGA! 129:- styck. Även om de kanske går sönder efter ett tag så tycker jag absolut att det är värt det, vad tycker ni?
Här är dem jag gillar:


Alla finns på hm.se.

Skrattattack!

HAHA! Kolla in det här! En paryfym släppt av Burger King som luktar nygrillad Whopper! Parfymen heter tydligen 'Flame' och finns att köpas på Ricks i Chelsea, New York. Kanske köper en när jag åker dit i April! xD Parfymen sålde dock slut väldigt fort när den släpptes...

..Nu hoppas jag bara att inte McDonalds gör ngt liknande som luktar saltgurka!

PRO-BURGER KING!


Adopt me too - Venetian Princess

Nu när jag ändå la in en video av Venetian Princess..
Här kommer en till!

Tinseltown Nanny - Venetian Princess

Svår att slå:



Klaaaaaaaaaar!

Sådär va're klart! Nu ska jag se klart 'Analysera mera' som går på femman. Lisa Kudrow är med(!) ni vet hon i Vänner.
Och han i 'Anger management', fast ombytta roller nu. Robert de Niro är också med men han gillar jag inte längre efter den där filmen med Leo di Caprio som femton-åring. Robert slog Leo! So, anyway! Ska äta upp min pizza här ni klockan elva på kvällen och hämta duntäcket hit till tv-rummet tror jag.

Förresten! Förslag på ändringar i bloggen är fortfarande uppskattade.

RSS 2.0